TORNAR

Tractament
Hidratació

Sinergia Tecnològica (Electroporació + LED)

En el nostre exclusiu tractament, la hidratació en profunditat és més que un simple pas: és una experiència rejovenidora que revitalitza la teva pell des de dins. El nostre enfocament està dissenyat per oferir una hidratació completa i duradora, penetrant a les capes més profundes de la teva pell per restaurar la seva vitalitat i lluminositat.

Incrementa i accelera la penetració dels actius de l'ONA Sèrum hidratant fins a 5mm de profunditat, a causa dels canals temporals que es creen desestabilitzant la membrana cel·lular gràcies a polsos d'alt voltatge. En aquest procés no es fa malbé ni altera l'estructura biològica i la funció cel·lular.

Fototeràpia efectiva: Les diferents longituds d'ona dels llums LED creen una sinergia amb l'electroporació, potenciant els resultats.

LED BLAU

Efecte calmant en pells amb tendència greixosa

LED VERMELL

Estimula la creació de col·lagen, amb gran efecte antiedat

LED VIOLETA

Efecte combinat (blau + vermell)

Beneficis destacats

-Revitalització des d'Endins
-Aspecte Rejovenit
-Lluita contra la Sequedat

No et conformis amb una hidratació superficial. Eleva les teves expectatives i experimenta una hidratació en profunditat que transformarà la pell. El nostre compromís és oferir-te una pell d'aspecte saludable, radiant i rejovenit.