TORNAR

Tractament
Antiaging

Experimenta l'Efecte Total Antiedad

Descobreix el nostre Tractament ANTIAGING especialitzat per a pells madures. Aquest tractament redefineix l'experiència antienvelliment, oferint un efecte total antiedat que combina l'Electroteràpia de Baixa Freqüència i un massatge relaxant.

Beneficis Destacats:

Estimulació Muscular

PEELING QUÍMIC: Elimina l'excés de greix i les impureses de la pell, alhora que proporciona beneficis antiedat amb les nostres solucions

Millora de la Circulació

PEELING MECÀNIC: Elimina i neteja les impureses mitjançant un sistema de pressió al buit (15 kPa a 80 kPa).

Tractament Específic per a Arrugues

HIDRATACIÓ: La nostra mascareta està enriquida amb ingredients potents dissenyats per hidratar intensament la pell. Des del moment que s'aplica, sentiràs com la màscara treballa en sinergia amb el tractament per lliurar humitat on més es necessita.

Màscara Il·luminadora 

 

Finalitzem el tractament amb una màscara especialment formulada per a aportar lluminositat a la pell. Aquesta màscara revitalitzant complementa perfectament l'experiència, deixant la teva pell amb un resplendor rejovenidor i saludable.

Experimenta un viatge de transformació i renaixement amb el nostre Tractament ANTIAGING, dissenyat per a realçar la teva bellesa natural i mostrar una versió radiant de tu mateixa.