TORNAR

Presoteràpia

El nostre Tractament de Presoteràpia us ofereix una experiència única per realçar el vostre benestar i bellesa. Basat en l'avançada tecnologia de compressió controlada, aquest procediment no només millora l'aparença de la pell, sinó que també contribueix a la salut general.

Com Funciona:

La pressoteràpia utilitza un sistema de compressió seqüencial que simula l'efecte d'un massatge limfàtic. Les cambres d'aire dissenyades especialment s'inflen i desinflen en patrons específics, estimulant el flux limfàtic i circulatori. Això ajuda a eliminar l'excés de líquids i toxines, alhora que promou una aparença més tonificada i rejovenida.

Beneficis Destacats:

Desintoxicació i Eliminació de Líquids

La Presoteràpia promou una millor circulació limfàtica, facilitant l'eliminació de líquids i toxines retinguts. Això pot ajudar a reduir la inflor i millorar la sensació de lleugeresa.

Tonificació de la Pell

La compressió seqüencial afavoreix l'estimulació dels teixits i la pell, fet que contribueix a un aspecte més tonificat i ferm. Notaràs com la textura de la pell millora amb cada sessió.

Relaxació Profunda

Més que una solució estètica, la Presoteràpia també ofereix un moment de relaxació profunda. Gaudeix de la sensació de relaxació mentre les càmeres d'aire treballen suaument al teu cos.

Alleujament de la Fatiga i Tensió 

L'estimulació del flux sanguini i limfàtic pot ajudar a alleujar la fatiga i la tensió, contribuint a un sentit general de benestar.

El teu Viatge cap al Benestar i la Bellesa Comença Aquí:

Prepara't per experimentar una pell més radiant, una aparença més tonificada i un estat d'ànim elevat. Eleva el teu benestar i realça la teva bellesa amb la Pressoteràpia: un regal per al teu cos i la teva ment.