TORNAR A SERVEIS

Massatges i rituals

Els massatges són una eina poderosa per a reduir l'estrès, el dolor i la tensió muscular. A més a més són una font de plaer, salut i benestar.

T'oferim diferents tipus segons les teves necessitats.

Ritual amazones

El tractament AMAZONES que et transportarà a la mateixa selva. La pluja, les plantes i les seves olors.

Es basa en una exfoliació corporal i en un massatge facial i corporal ideal per a relaxar-se, aportar benestar, reparar i hidratar la pell en profunditat amb PEDRES AMAZONITES fredes que descongestionen, alleugen i reafirmen els teixits.

Ritual Premium HANAKASUMI

Descobriu la serenitat i la bellesa de l'antiga tradició japonesa amb el Ritual Hanakasumi de Sothys.

Inspirat en els rituals de bellesa japonesos, aquest tractament únic combina tècniques ancestrals amb productes d'alta qualitat per oferir una experiència sensorial inoblidable.

Descobreix el tractament

Ritual pedres calentes

El massatge amb pedres volcàniques o teràpia geotermal, crea una experiència única on s'aconsegueix harmonitzar cos, ment i esperit.

La aplicació de les pedres calentes en punts estratègics (xacres), a través dels quals flueix la nostra energia, combinat amb un massatge d'olis essencials, t'aportarà relaxació i benestar.

Ritual divi

Per fi us podem oferir el nou Ritual "DIVÍ" que ha arribat al nostre centre.

DIVÍ és un ritual super relaxant que hidrata en profunditat cada racó del teu cos, ideal per a la tornada de l'estiu.

Amb aquest massatge a més d'hidratar el teu cos, et sentiràs revitalitzada gràcies a la seva aromateràpia amb olis essencials.

Massatge descontracturant

Ideal per reduir i calmar el dolor i les contractures, ja que es concentra el massatge sobre la zona afectada i s'aplica una major pressió.

S'aconsegueix relaxar el múscul i dissoldre les contractures retornant-li als músculs el seu estat natural, alleujant la tensió sobre ells.

Massatge relaxant

Deixa't portar per l'agradable sensació d'un massatge relaxant: genera endorfines, millora el teu benestar, redueix o elimina tensions musculars i activa la circulació sanguínia i limfàtica.

Allibera tensions i aconsegueix un estat mental de relaxació que tant et mereixes.

Ritual Kobido

Descobreix el fascinant món del Massatge Kobido!

El Massatge Kobido és molt més que una experiència relaxant, és un tractament amb nombrosos beneficis per a la pell i el benestar general.

Descobreix el tractament

Ritual Facial de Oxigenación

Experimenta la revitalización instantánea y el resplandor duradero con nuestro exclusivo Ritual Facial de Oxigenación.

Hemos creado este tratamiento innovador para ofrecerte una experiencia de belleza única que deja tu piel radiante y rejuvenecida.

Descobreix el tractament