TORNAR A SERVEIS

Estètica facial

Realitzem tota mena de tractaments estètics facials amb la tecnologia més avançada i amb productes cosmètics d'alta gamma.

Els tractaments que oferim són ideals per a tota classe de pells, des de les més joves a les més madures.

Tenint en compte les necessitats de cada tipologia de pell s’aconsellarà el tractament més adequat.Per a qualsevol consulta sobre els tractaments facials no dubteu en trucar-nos i us atendrà la persona adient.

Higiene hidrodermoabrasió PREMIUM ONA

Descobreix l'experiència d'una higiene completa amb tractament integrat.

La nostra hidrodermoabrasió realitza una neteja profunda i efectiva de la pell sense causar danys.

Descobreix el tractament

Higiene hidrodermoabrasió
ONA

Higiene en profunditat, la nostra hidrodermoabrasió realitza una neteja profunda i efectiva de la pell sense causar danys.

Descobreix el tractament

Tractament antiaging

Experimenta l'Efecte total Antiedad.

Descobreix el nostre Tractament ANTIAGING especialitzat per a pells madures. Aquest tractament redefineix l'experiència antienvelliment, oferint un efecte total antiedat que combina l'Electroteràpia de Baixa Freqüència i un massatge relaxant.

Descobreix el tractament

Tractament hidratació

Sinergia Tecnològica (Electroporació + LED)

En el nostre exclusiu tractament, la hidratació en profunditat és més que un simple pas: és una experiència rejovenidora que revitalitza la teva pell des de dins. El nostre enfocament està dissenyat per oferir una hidratació completa i duradora, penetrant a les capes més profundes de la teva pell per restaurar la seva vitalitat i lluminositat.

Descobreix el tractament

Tractament efecte flash

El nostre exclusiu Tractament Efecte Flash és la solució perfecta quan necessites un impuls ràpid (30 min) de lluminositat i frescor. Dissenyat per oferir resultats immediats, aquest tractament et deixarà amb una pell instantàniament radiant i rejovenida.

Descobreix el tractament

Microneedling Mesoestetic

El microneedling, un tractament d'avantguarda que pot transformar la teva pell i rejovenir el teu aspecte: microneedling, combinat amb els millors cosmètics de mesoestetic.

Descobreix el tractament

INDIBA Facial
(Diatèrmia)

Experimenta la Transformació de la Pell amb el Tractament Facial de Diatèrmia INDIBA® Pro Max

El nostre Tractament Facial de Diatèrmia amb INDIBA® Pro Max és la porta a una pell radiant i rejovenida. A través de la tecnologia mes avançada de radiofreqüència, aquest tractament ha demostrat ser una solució eficaç i no invasiva per millorar la salut i l'aparença de la pell.

Descobreix el tractament

LPG Antiedad

¡Descubre el secreto de la juventud con nuestro revolucionario tratamiento LPG facial antiedad! Nuestro exclusivo tratamiento LPG combate eficazmente los signos del envejecimiento, ofreciendo resultados visibles desde la primera sesión.

Descobreix el tractament

Ritual Kobido

Descobreix el fascinant món del Massatge Kobido!

El Massatge Kobido és molt més que una experiència relaxant, és un tractament amb nombrosos beneficis per a la pell i el benestar general.

Descobreix el tractament