TORNAR A SERVEIS

Bellesa corporal

Els nostres tractaments corporals són personalitzats per a cada persona, es realitza un estudi exhaustiu per poder oferir el millor tractament, alternant teràpies manuals amb aparatologia.

Disposem de les últimes tecnologies en el camp mèdic-estètic per obtenir el resultat desitjat i millorar tant la part estètica com de salut.

Per a qualsevol consulta sobre els tractaments corporals no dubteu en trucar-nos per realitzar un diagnòstic corporal complet i una consulta professional per determinar el millor tractament per tu.

INDIBA Corporal (Diatèrmia)

Descobreix la Revolució a la Cura Corporal: Tractament Corporal amb INDIBA® Pro Max

El nostre Tractament Corporal amb INDIBA® Pro Max és la resposta als vostres desitjos d'una pell més ferma, suau i rejovenida. Aprofitant la tecnologia avançada de radiofreqüència, aquest tractament no invasiu ha demostrat ser un aliat poderós en la millora de l'aparença i la salut de la pell corporal.

Descobreix el tractament

LPG corporal

Transforma el teu cos i recupera la teva confiança amb el nostre innovador tractament LPG Corporal!

Cada cos és únic i mereix ser tractat amb cura i atenció especialitzada. El nostre tractament LPG Corporal ofereix una solució personalitzada per modelar, tonificar i rejovenir la teva figura de manera efectiva i no invasiva. També per a homes.

Descobreix el tractament

Pressoteràpia

El nostre Tractament de Presoteràpia us ofereix una experiència única per realçar el vostre benestar i bellesa. Basat en l'avançada tecnologia de compressió controlada, aquest procediment no només millora l'aparença de la pell, sino que també contribueix a la salut general.

Descobreix el tractament

Remodelant premium

Tècnica manual que combina un massatge reductor i un massatge drenant.

Treballa totes les zones del teu cos (abdomen, cames, glutis, braços i esquena) per a ajudar a eliminar toxines, disminuir la retenció de líquids, activar la circulació i alhora defineix els contorns, modela les zones de greix localitzat i disminueix la cel·lulitis.

Recomanem fer-ho 1 vegada a la setmana per als millors resultats.

Maderoterapia

Tractament de “maderoterapia” corporal i facial!

La sinergia entre la cosmètica natural i diferentes tècniques de massatge facial i corporal amb instruments de fusta.

Reafirma, elimina la cel·lulitis i reactiva la producció d'elastina i col·lagen, a més de millorar la circulació sanguínia i tonificar la pell.

Deixa't seduir amb 60 minuts d'autèntic plaer, benestar per la pell i potenciació estètica de l'estat del teixit.