TORNAR

Microneedling Mesoestetic

El microneedling, un tractament d'avantguarda que pot transformar la teva pell i rejovenir el teu aspecte: el microneedling, combinat amb els millors cosmètics de mesoestetic.

Què és el microneedling?

El microneedling és un procediment revolucionari que utilitza una ploma amb microagulles per crear microcanals a la pell. Aquests microcanals estimulen el procés natural de reparació de la pell, augmentant la producció de col·lagen i elastina. El resultat és una pell més ferma, suau i radiant.”

Per què Mesoestetic?

En el nostre compromís amb l'excel·lència en la cura de la pell, hem seleccionat amb cura els productes de mesoestetic per complementar el microneedling. Mesoestetic és una marca líder en cosmètica mèdica amb una reputació de qualitat i resultats provats.

Els Beneficis de Combinar microneedling i Mesoestetic:

Millora de la Textura de la Pell

El tractament de microneedling prepara la pell per a una absorció òptima dels productes de mesoestetic, maximitzant la seva efectivitat per suavitzar arrugues, línies fines i cicatrius.

Rejoveniment Profund

L'augment de col·lagen i elastina resultant de microneedling es combina amb els ingredients actius dels productes de Mesoestetic per a un rejoveniment profund i durador.

Pell Lluminosa

Els productes de Mesoestetic ajuden a aclarir la pell, reduir la hiperpigmentació i restaurar-ne la lluminositat natural.

Els resultats

El nostre equip us guiarà a través de tot el procés. Començarem amb una consulta personalitzada per avaluar les teves necessitats i objectius. Després, procedirem amb el tractament de microneedling seguit de l'aplicació dels productes de Mesoestetic adequats per a la pell.

El tractament és còmode i efectiu, amb poc temps o cap d'inactivitat. Els resultats s'acumulen amb el temps i veuràs una pell més saludable i rejovenida a mesura que avança el procés de curació.

Descobreix una pell més bella i saludable amb el poder de microneedling i els cosmètics de Mesoestetic. Posa't en contacte amb nosaltres per programar una consulta i començar el teu viatge cap a una pell radiant i rejovenida!

Nota: Els resultats poden variar segons el pacient. Es recomana un seguiment adequat i lús continu de productes de cura a la llar per mantenir els resultats.