TORNAR A SERVEIS

Estètica facial

Realitzem tota mena de tractaments estètics facials amb la tecnologia més avançada i amb productes cosmètics d'alta gamma.

Els tractaments que oferim són ideals per a tota classe de pells, des de les més joves a les més madures.

Tenint en compte les necessitats de cada tipologia de pell s’aconsellarà el tractament més adequat.Per a qualsevol consulta sobre els tractaments facials no dubteu en trucar-nos i us atendrà la persona adient.

Higiene facial

És un tipus de tractament estètic que manté neta, hidratada i bella la pell del rostre.

Té com a objectiu primordial eliminar totes les impureses acumulades de la superfície de la pell, tant les d'origen ambiental com les específiques de la pell, per a tenir una adequada oxigenació i quedi la pell neta i radiant.

Higiene laser de carboni

És un tractament molt avançat de peeling làser amb carbó actiu que elimina l'última capa de pell morta de la zona tractada, permetent una millor regeneració i aconseguint una lluminositat i suavitat en la pell.

Indiba

Tractament acumulatiu, amb resultats visibles des de la primera sessió, notaràs la pell més ferma i més lluminosa.

El resultat és una pell més jove amb el porus més tancat i l'atenuació de les arrugues.

BB Glow

És una teràpia no invasiva d'inducció de col·lagen amb la qual s'aconsegueix que els productes penetrin d'una forma més efectiva fins a les capes més profundes de la pell.

Els resultats són immediats i té efecte de maquillatge permanent que dura fins a un any.

OXIGENOTERAPIA

Una teràpia que consisteix a subministrar oxigen pur perquè les cèl·lules mantinguin el seu metabolisme normal.

Les seves aplicacions són múltiples, ja sigui en tractaments facials o corporals.

HYALPEN

Hyalpen és un llapis dermal per al farciment de llavis i arrugues, que introdueix àcid hialurònic reticulat a través d'un micro-orifici per a tractaments d'hidratació, eliminació d'arrugues i solcs nasolabials, mesoteràpia i biorevitalizació.

Aquest mètode és pràcticament indolor, es preserva el teixit i no té risc de lesions.

PEELING QUIMIC

És una tècnica que permet regenerar i reparar la pell a través de l'eliminació d'imperfeccions i cicatrius allisant la textura cutània en afavorir la reestructuració del col·lagen.

COLAGENOTERAPIA

Treballem la pell amb seda i col·lagen, emplenant les arrugues profundes i els anells de Venus (arrugues profundes del coll) sense oblidar el contorn d'ulls.

Aquest agradable procediment cosmètic utilitza productes altament concentrats (ingredients actius purs): millorant la penetració dels productes i atenuant l'envelliment de la pell.

TRACTAMENT DEL
MAR MORT

Tractament que regenera i repara el teixit cutani afavorint la flora bacteriana propia de la pell, ja que treballem la pell amb 56 minerals diferents.

S’aconsegueix un efecte antioxidant i regenerador, prolongar la longevitat ce·lular, eliminar les toxines i garantitzar una pell unificada i impecable.

Es recomana per pells deshidratades amb falta de lluminositat.

VITAMINES E

El tractament facial de vitamines consisteixen en infiltracions intradèrmiques a les quals es pretén afavorir la reactivació cel·lular, aportant una major lluminositat i afavorint una pell més tersa i, per tant, millorant substancialment la qualitat de la pell.

El resultat serà un cutis més tonificat, ferm i suau.

ELIMINACIO D'IMPERFECCIONS

Tractament laser per eliminació de taques i verrugues.

L'aplicació del làser en l'eliminació de les taques cutànies ofereix la possibilitat de destruir l'excés de pigment sense causar mal a la pell.

Aquesta tècnica es caracteritza per ser indolora i no deixar cicatrius ni marques de cap mena. La seva aplicació varia segons l'edat, el tipus de pell i la pigmentació.

GOLD

El component principal d'aquest tractament és l'or, un gran productor de col·lagen.

Es realitza aplicant pedres de Jade juntament amb un massatge Guasha estimulant la microcirculació.

MAQUILLATGE

Oferim servei de maquillatge de dia, de nit i de núvia i assessorem quin tipus de maquillatges són els adequats. Seguint les darreres tendències, maquillatges lluminosos lluents o amb efecte mate, ressaltant els ulls o els llavis.

També impartim taller d'automaquillatge on ensenyem com treure's partit mitjançant el maquillatge per ressaltar la teva bellesa natural.