TORNAR A SERVEIS

Bellesa corporal

Els nostres tractaments corporals són personalitzats per a cada persona, es realitza un estudi exhaustiu per poder oferir el millor tractament, alternant teràpies manuals amb aparatologia.

Disposem de les últimes tecnologies en el camp mèdic-estètic per obtenir el resultat desitjat i millorar tant la part estètica com de salut.

Per a qualsevol consulta sobre els tractaments corporals no dubteu en trucar-nos per realitzar un diagnòstic corporal complet i una consulta professional per determinar el millor tractament per tu.

Ones de xoc

Nou tractament que ofereixen una solució indolora, no invasiva i sense efectes secundaris, que permet l'eliminació de la pell de taronja i la cel·lulitis i una pell més llisa i uniforme.

Criodipolisis

És un tractament no invasiu i indolor que elimina el greix corporal mitjançant l'aplicació de fred amb temperatures per sota dels zero graus.

Al refredar-se els adipòcits, es descomponen abandonant el cos de manera progressiva i sense afectar altres teixits adjacents. Es realitza una sessió cada 20 dies.

Indiba

Diatermia és un nou concepte de tractament reductor basat en el sistema de radiofreqüència INDIBA.

Es tracta d'un tractament que usa el poder de la radiofreqüència capacitiva i resistiva (en lloc de la radiofreqüència monopolar o bipolar, usada en altres tractaments) per a eliminar el greix localitzat i afavorir el alisamiento de la pell.

Mesoterapia virtual

És una alternativa a l'agulla, introdueix els actius que estem utilitzant per electroporació. Depèn el que es vulgui tractar podrem fins a 3 actius i la sessió és cada setmana.

Envoltura

La cosmètica basada en algues ha experimentat un notable augment en els últims anys, sobretot els productes derivats de les algues.

Amb un alt contingut en oligoelements, sals minerals, vitamines i aminoàcids que serveixen per a mantenir el bon aspecte extern de la pell, ja que són directament assimilables per les cèl·lules cutànies.

Yesoterapia

Alternativa natural per a cremar greixos, mitjançant l'embolcall del guix en les zones del cos susceptibles d'acumular greixos, com l'abdomen, cuixes, glutis, sins i braços.

Alternativa natural per a cremar greixos, mitjançant l'embolcall del guix en les zones del cos susceptibles d'acumular greixos, com l'abdomen, cuixes, glutis, sins i braços.