Alma no es queda només al centre, també col·laborem amb altres marques i empreses

ESDEVEDIMENTS

La Santa Market 2024

July 2024
Santa Cristina d'Aro

El dia 5 vam començar la Santa Market amb el nostre estand dedicat a la bellesa

De Nou a la 080

October 2022
Recinte Modernista de St. Pau

Un altre any més formem part de la setmana de la moda gràcies a @thuyapl i @080bcnfashion. És un plaer per a les nostres professionals poder encarregar-se de cuidar amb detall de les ungles de les/els models i emportar-se una altra experiència inoblidable Esperem amb ganes la pròxima edició!

080 Bcn Fashion

March 2022
Macba Barcelona

Seguim col.laborant amb la 080 fashion de la mà de Thuya. Un plaer que contin amb l’equip d’Alma!

080 Bcn Fashion

October 2021
Espai Xavier Corberó, Esplugues de Llobregat

Un any més hem tingut el plaer d'assistir a la @080bcnfasion week de la mà de @thuyapl patrocinadora oficial de la desfilada. Les nostres professionals d'alma han sigut les encarregades de cuidar al mínim detall les ungles de cada model.

Nails bar a la botiga Fendi

June 2021
Passeig de Gràcia

Vam ser convidats a col.laborar en l’esdeveniment que organitzava Fendi de Passeig de gràcia en la presentació de la nova col.lecció. La nostra manicurista era l’encarregada de plasmar el logo de Fendi en les ungles de les clientes! Un plaer haber col.laborat en un esdeveniment tan exclusiu!

080 Bcn fashion

April 2021
La Pedrera - Casa Milà

Vam formar part de l’equip “beauty” de la passarel·la 080 maquillant mans i peus a les models de la passarel·la gràcies a Thuya com a patrocinadora oficial de la desfilada de moda de referència a Barcelona.